1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Installing Curse Voice

Discussion in 'Crashed!' started by Aremis, Aug 22, 2015.

  1. Aremis

    Aremis Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    I'm having issues. Curse doesn't want to set up and dot net does not want to install. Dotnet freezes on install via the bar but the app is stillactive.

    IDK
  2. booman

    booman Grand High Exalted Mystic Emperor of Linux Gaming Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    7,488
    Likes Received:
    542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Linux, Arizona
    Home page:
    Which dotnet are you installing?
    Tips:
    • Set Windows version to Windows XP when installing dotnet 3.5, 3.0, 2.0
    • Set Windows version to Windows 7 when installing dotnet 4.0, 4.5
    • Use 32-bit virtual drive
    • Setup your virtual drive first, then add the dotnet libraries one at a time later
  3. Aremis

    Aremis Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    I actually just installed it through a virtualbox and it worked fine that way.
  4. booman

    booman Grand High Exalted Mystic Emperor of Linux Gaming Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    7,488
    Likes Received:
    542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Linux, Arizona
    Home page:
    Gave up so easily huh?
    I bet we could figure it out in Wine if we spent some more time on it
    Unless of course it is a Direct X 10 or 11 games
  5. Aremis

    Aremis Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18

    It doesn't use directX I just wasted an hour and a half trying to figure it out :p
  6. booman

    booman Grand High Exalted Mystic Emperor of Linux Gaming Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    7,488
    Likes Received:
    542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Linux, Arizona
    Home page:
    Yeah, that happens to me from time to time
    I hope you learned something at least :cool:
  7. Aremis

    Aremis Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    XDDD not really. I learned VM's were easier for applications and wine should only be used for games, again. I had already known that I think I was just reminded of it XDD
  8. booman

    booman Grand High Exalted Mystic Emperor of Linux Gaming Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    7,488
    Likes Received:
    542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Linux, Arizona
    Home page:
    You are probably right... the only application I have used in Wine is SketchUp and it runs really well.
    One of these days I will test Photoshop and/or AutoCAD
    Aremis likes this.
  9. Aremis

    Aremis Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    I have installed adobe lightroom before and it worked perfectly. I prefer gimp as an over all editor but I use light room with gimp to make photo's or video thumbnails
  10. booman

    booman Grand High Exalted Mystic Emperor of Linux Gaming Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    7,488
    Likes Received:
    542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Linux, Arizona
    Home page:
    Great, good to know
    I started using GIMP as well and LOVE IT!
    I hope they eventually implement actions like in Photoshop
  11. Aremis

    Aremis Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    A lot of the photoshop stuff is useable through addons the users make. Thats why I like Gimp a lot more.
  12. booman

    booman Grand High Exalted Mystic Emperor of Linux Gaming Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2012
    Messages:
    7,488
    Likes Received:
    542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Linux, Arizona
    Home page:
    yeah, I noticed that too... brushes, effects, filters
    But my wife is stuck on "actions" to do her effects.
    Without something similar in GIMP, she is hesitating to even try it

Share This Page